Vi er tilbake!

…og nå vil vi ha DEG og dine meninger. Ja, dine også, Smeisen.

I et par dager har UPOP vært borte grunnet tekniske problemer (dvs. en regning til host’en vår som vi hadde glemt, ooops). Et par statusoppdateringer på Facebook (“hvor er upop?”) minnet oss på våre forpliktelser, og en ny runde med gatemote, utelivsnytt og musikkanbefalinger er rett rundt hjørnet. Vi har et mål om å oppdatere siden hver dag, som noen ganger er lettere sagt enn gjort (når man for eksempel sitter paralysert av angst på en lesesal, jobber heltid i anstendig voksenjobb eller er småbarnsmamma).

Etter et lite møte med gjengen som i sin tid startet opp denne bloggen har vi kommet til den konklusjon at vi gjerne ønsker å se nytt blod bak tastaturene, i tillegg til den fine gjengen som allerede bidrar av ren idealisme til Bergens første (og eneste?) alternative nettsted for kultur og uteliv.

Så, vi ønsker oss selvstendige, smarte skribenter som har noe å si. Rett og slett. Vi har få grenser, og tar imot nye ideer med åpne armer. Gjennom de to årene vi har blogget har vi hatt plass til matnerder, tegneserienerder, motennerder, technonerder og generelle hipstere (i den fineste betydningen av ordet) som mener de har noe viktig å melde til Bergen og omverden. Send oss en mail på redaksjon@upop.no om du er interessert.

Vi har fått tilbakemelding på at folk savner mer stoff om hva som skjer i Bergen, saker vi som skriver her ofte tar for gitt. Okei, så vi vet kanskje mye om hva som skjer på kultur- og utelivsfronten denne uken, men vet du? Vi tar selvkritikk på dette, og har som mål å skrive mer om hva som skjer og hva vi selv vil anbefale. Bruk gjerne kommentarfeltet under denne saken til å utdype hva du selv savner på UPOP. Har du rosende ord tar vi selvfølgelig i mot dette også. Og heter du Smeisen så gratulerer vi deg som UPOP´s mestkommenterende leser gjennom tidene.

November er en kjip måned, men vi håper dere har det bra. Klems.

Copyright © 2014 Upop.All Rights Reserved.