Spotify: Søndag for faen!

Heaven knows you’re miserable now.

Knekken. Nedsiget. November. Knust hjerte, brukne ben, restskatt, karrierestagnasjon, eksamensangst, PMS, en abort, et par dårlige samvittigheter, et par reale fyllekuler, et par ekstra kilo på kroppen, det trekker fra vinduet, du står opp i et kaldt rom og finner ut at du er tom for kaffe, iPhonen sier du har ingenting å angre men du angrer som faen på de meldingene akkurat nå, den nye dama til eksen din er tynnere enn deg, den nye typen til eksen din er bedre i senga enn deg sier hun, du glemte bursdagen til din egen mor, det svir når du tisser, ingen liker Facebookstatusen din, og på nattbordet ved siden av sengen du ikke deler med noen ligger en haug uåpnede vinduskonvolutter. Py.

Men du. Ikke la det gå så langt at du sitter der med Thomas Dybdahls komplette diskografi på ørene. Sjekk ut. Det begynner med Burzum og begravelsesmusikk, en svingom innom mørk synth og svensker med sminke, før det slutter med en symfonisk versjon av The Smiths. Heaven knows you’re miserable now.

Søndag for faen!

Burzum: Dunkelheit

Albinoni: Agadio in G Minor

New Order: Truth

Siglo xx: The Naked and the Death

Robert Görl: Mit Dir

Depeche Mode: The Sun and the Rainfall

Nils Bech: Look Back

The Go-Betweens: Love Goes On

James Carr: The Dark End of the Street

jj : My Life

Appaloosa: The day we fell in love

Broder Daniel: Shoreline

ingenting: Dine Händer Är Fulla Av Blommor

Säkert: Honung

Vitamin String Quartet: Heaven Knows I’m Miserable Now

(…men i morgen er det mandag! Ny uke, nye muligheter! Du møter ditt livs kjærlighet ved frysedisken på Mega! Du arver fra en onkel i Amerika! Bestevenninnen din inviterer deg på tacomiddag! Du får en A på eksamen! Rekordmange tomler opp på det nye Facebookprofilbildet ditt! Klamydiatesten din var negativ! Jeg elsker dere!)

Copyright © 2014 Upop.All Rights Reserved.