Pepper 15 år

Klesbutikken Pepper feirer i disse dager 15 år. Vi gratulerer, videreformidler invitasjonen til helgens bursdagsfest og viser hva vi kan fråtse i (evt. bare sikle etter) av nye merker til våren!

Vegard Moberg Nilsen har skyld i mye som har skjedd innenfor mote og clubbing i Bergen de siste femten årene. Minst. Blant annet det småflaue faktum at hver fjerde jente i alderen 16-30 spaserer rundt med et par Acne Pistol Boots på beina, og for ikke å glemme oppblomstringen av esigaretter. Inkludert undertegnede (skyt meg, jeg hadde det før deg!).

Da han var med og startet Pepper i 1995, gikk de inn for å være et alternativ til datidens mer voksne og kommersielle butikker, og satset på en idé som kombinerte og representerte ung kultur, musikk og mote – da gjerne preget av klubbkulturen som regjerte på 90-tallet. Profilen er fremdeles mer eller mindre i behold, men med årene har Pepper også blitt en anerkjent leverandør av stilrene kvalitetsklær. Utvalget av merker har lenge vært preget av skandinavisk design fra eksempelvis Filippa K, Cheap Monday, Acne og Carin Wester, men også større internasjonale designere, som A.P.C, T by Alexander Wang og Commes des Garcons PLAY har fått plass på de simple stålhengerne.

Til våren vil Pepper også kunne tilby klær fra vår- og sommerkolleksjonene til den svenske bloggfavoritten The Local Firm, det franske kreative kollektivet Surface 2 Air, minimalistiske Jil Sander Navy og det japanske veskemerket Porter. Bildene nedenfor viser noen av plaggene som vil være i butikk til våren, og selv om de ikke umiddelbart får det til å klø i dra-kortet-muskelen, får de meg i det minste til å glede meg til varmere dager med mindre klær. Fine klær!

Copyright © 2014 Upop.All Rights Reserved.