Nam! – Jordskokken er din venn!

Det kan være utfordrende å være innkjøpsansvarlig.

Hjemme hos oss avgjøres diskusjoner ofte basert på titler, noe som kan få varierende utslag. Min tittel som innkjøpsansvarlig brukes flittig til å avgjøre diskusjonene som naturlig oppstår klokken 10:00 en lørdagsmorgen og vi mangler juice og egg. Juice og egg er obligatoriske bestanddeler i en helgefrokost. Noen har dermed ikke gjort jobben sin. Denne Noen, som er en annen tittel jeg ofte innehar, må dermed ut for å gjøre noe med det. For å hindre problemet i å oppstå ofte har jeg gått til det drastiske skrittet å bestille økologiske grønnsaker og egg på døren. Takket være Finnegården har vi dermed egg tilgjengelig, av overraskende høy kvalitet, hver helgemorgen. Bortsett fra at Finnegården ikke leverer juice, innebærer dette en annen utfordring.

Jeg har valgt å tilsendt sesongpakken, som er en blanding av sesongens frukt og grønt, fra inn- og utland (for variasjonens skyld). Man bestemmer hvor mye man vil ha av verdi i frukt og grønt, men overlater alt annet til leverandøren. Man kan sette fast levering på enkelte ting om man vil, og man kan velge bort andre ting som man aldri vil ha. Jeg har ikke satt noen begrensninger, men la til egg. Dermed får jeg en nye utfordringer annenhver uke. Mine største utfordinger har så langt vært:
Hvordan spise to kilo gulrøtter hver uke uten å gå lei?
Hvordan skal jeg overleve med kun 3-4 løk på to uker?
Hvordan skal jeg få overbevist min kjære om at hun må spise flere epler?

Copyright © 2014 Upop.All Rights Reserved.