Mandagsmøtet

 

UPOP lanserer en lettbent og ukentlig sladrespalte om hva som har skjedd i helgen og hva som skal skje i uken som kommer.

HELGEN SOM GIKK

– Fredag var jeg på Jazzboks + Nabovarsel, drakk dyr whisky. (Jeg var der også, prøvde drikke meg dritings men det gikk ikke). Veldig sånn to musikkarter som møter hverandre. Emilio sang sånn lyst type “aaaaah” og det var dritfint. Sigur Ros-aktig. (En sjønnas han der) Sinnsykt mye folk da. (Mye velkledde folk med kjøpekraft.)

– Lørdag da?

– Vi var på Café Opera vi. Mye straightedge’ere på dansegulvet. Han ene Datarockkisen crowdsurfa plutselig, og det har jeg sett ham gjøre på Ujevnt også engang. God stil.

– Men, altså. Jeg vet ikke. Mye bump’n’grind-type folk på jakt etter hvitt kjøtt forråsirresånn. Egentlig den største grunnen til at jeg er så sjelden på Opera på nattestid. Sorry mac. Jeg vil danse i noenlunde fred.

6a00d8341cca9453ef011570f72611970c-350wi

– Hørte det var lite folk på Electric Café?

– Jo, men se her da. (Viser mobilvideo av det som likner en trancefest). Er jo lett å skylde på november og eksamen og sånt. Men det var en verdig avslutning for technobloggen. Trance og hiphop og drum’n’bass i skjønn forening. Og Kasper spilte denne, som er tidenes beste trancelåt:

Copyright © 2014 Upop.All Rights Reserved.