Hvis du liker New Order…#2

To band i datiden som fortjener en plass i nåtiden.

Om tjue år finnes der kanskje noen som blogger (finnes der blogger om tjue år? Hva er egentlig the next big thing på internettet? FINNES INTERNETTET OM TJUE ÅR? HJELP! STOPP FREMTIDSKARUSELLEN JEG VIL AV!) om Animal Collective og band som høres ut som dem. Jeg vet ikke, Animal Collective bryr meg midt i ræva, jeg synes de er dritkjedelige, og jeg kommer i alle fall ikke til å blogge om dem om tjue år. Jeg blogger heller om to band som la inn årene for over tjue år siden. Kall meg sidræva og bakstreversk (eller aller helst kul).

Siglo xx (bildet) var et belgisk band farget av sin tilhørighet i den deprimerende industribyen Genk. New Order og Joy Division-bjellene klinger mollstemt i det fjerne, og ikke mindre når man får opplyst at navnet Siglo XX stammet fra en anarkistisk bevegelse i Spania under 2. verdenskrig. Manchesterguttene hentet som kjent sitt første bandnavn fra områdene i konsentrasjonsleire der nazistene hygget seg med kvinnelige fanger. Sjekk ut Siglo xx på Spotify her.

Copyright © 2014 Upop.All Rights Reserved.